Kokoonpano:


# 2 Johannes Koskenniemi
# 5 Joonas Toskala
# 6 Lukas Brenner
# 10 Matti Turtola
# 12 Jan Varho
# 14 Kalle Knaapi
# 16 Paavo Heimonen
# 19 Leo Brenner
# 23 Artem Vochev
# 26 Riku Klén
# 27 Anssi Ollilainen
# 29 Johan Pensar
# 31 Jonne Ynnilä

Player statistics:


min 12 Maali Leo Brenner (KuuLa)
min 53 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 82 Maali Johannes Koskenniemi (KuuLa)

Kesä 2014 - Kutonen lohko 1

Ponteva - KuuLa (3 - 3)

September 6, 2014 kl 18.30

#1 Game report:

November 9, 2014 kl 11.26

Ponteva-Kuula 3-3 (0-1)


Kierros 12/14


Raunistulan kenttä 6.9.2014


Lähtökohdat


Kesäisen kauniina syyspäivänä Raunistulan ikivehreällä kotilaitumella KuuLalla oli tilaisuus varmistaa paikkansa Turun piirin vitosdivarissa, josta se oli ansaitsemattomankin karusti pudonnut kaksi vuotta aiemmin. Voitto veisi vitoseen ja toisi linjatuomarit ja ainaiset tekonurmet.


Vastassa oli Ponteva, ainoa lohkon joukkueista, jota vihreämustat eivät vielä olleet onnistuneet voittamaan muuten dominantilla kaudellaan. Paikalla oli lisäksi jostakin epäselväksi jääneestä syystä vielä runsaslukuisesti yleisöä. Ainekset hienoon iltaan olivat olemassa.


1. Puoliaika


Ottelu lähti suotuisasti käyntiin, eikä Pontevasta tuntunut olevan ensimmäiseen puoleen tuntiin juuri minkäänlaista vastusta. KuuLa piti palloa ja vyörytti puolilaiskastikin hyvännäköisiä hyökkäyksiä vastustajan maalille. Pallo kiersi laajasti keskellä ja molemmissa laidoissa. Vastustaja puolestaan tyytyi roiskimaan toivottomia kukkupalloja sinänsä taitavalle kärkimiehelleen, jota kutosen kovin topparipari kuitenkin vuorotellen alisti vähäeleiseen tyyliinsä.


KuuLan ansaittu johtomaali syntyi nopeasta hyökkäyksestä. Pelaajavalmentajamanageri Turtola jakoi pallon laitaan, josta se pelattiin toppareiden ja maalivahdin väliin Leolle. Leo on päässyt niin kovaan iskuun, ettei lopputuloksesta voinut tässä vaiheessa olla varteenotettavaa epäilystä. Hallittu kosketus jalalla, osuma maalivahtiin ja lopulta pallo maaliin vatsanpeitteillä. 0-1.


2. Puoliaika


Toinen puoliaika alkoi sekin KuuLan komennossa. Managerivalmentajapelaaja Turtola kuljetti palloa keskellä ehkä 25 metriin kunnes havaitsi tuoreella isänvaistollaan tilaa maalin oikeassa reunassa. Sinne tolpan viereen painui yksi kauden komeimmista vedoista. 0-2.


KuuLalla oli paikkoja lisätä johtoaan, mutta vähitellen hyvä ote katosi. Samalla miesvahvuus alkoi uhkaavasti vajota kohti tasoja, joilla jälleen keskikentällä ansiokkaasti raatanut Paavokin kykenee ynnälaskuihin ilman taskulaskinta. Johan ja Jan jättivät vammojen vuoksi pelin kesken ja vaihtopenkki tyhjeni pelaajista. Kentällä ainakin Leon, Joonaksen ja Rikun tahtia hidastivat erinäiset krampit ja kolhut.


Vastustaja otti haltuunsa pelivälineen, jota KuuLa tyytyi roiskimaan osoitteettomasti sinne tänne. Kavennusmaali syntyi taistelutilanteesta nätillä vedolla pienestä kulmasta. Todettakoon aikakirjoja varten, että ei mennyt maalilla hyviä katkoja ottaneen Anssin piikkiin. 1-2.


Maalin jälkeen peli olikin täysin Pontevan. Pontevan laitapakit nousivat ahnaasti tekemään peliä, eikä KuuLalla ollut tähän vastausta. Ponteva pääsi vapaasti tuomaan pallon yli puolen kentän. Laidoilta sateli jatkuvasti hyviä keskityspalloja boksin tuntumaan, jonne vastustajan pelaajia oli valunut pienen armeijakunnan verran. Maali roikkui ilmassa ja sieltähän se sitten tipahti – tosin Pontevan päätyyn. Kesken vastustajan syöttömyllyn allekirjoittanut pääsi puolessakentässä huolimattomaan pakki–pakki -syöttöön väliin ja kävi tekemässä maalin. 1-3.


Sen olisi pitänyt olla siinä. Mutta. Pääosin väärin koko ottelun vihellellyt tuomari aktivoitui lahjoittamaan olemattomasta rikkeestä vastustajalle vapaapotkun 25 metristä ja katkaisi samalla lupaavan vastahyökkäyksen. Vastustaja kiitti ja niittasi muurin yli sisäkierteisen vedon eturistikkoon. Pirlokin olisi taputtanut sille. 2-3.


Loppupelin pallo pyörikin koko ajan vaarallisen lähellä KuuLan maalia. Lopulta


lisäajalla napsahti: hyvä pallo laitapakilta boksiin, juuri sopivan kauas Anssista, ja siihen päällä hieno viimeistely. 3-3. Niin siinä sitten kävi, että kauppatorin varaus oli peruttava. Nousujuhlat lykkääntyivät ainakin tiistaille.


Kokoonpano:


Anssi (mv), Kalle, Jonne, Lukas, Jan, Riku, Artem, Paavo, Joonas, Johannes, Johan


P., Matti, Leo

(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)