Kokoonpano:


# 3 Juho Viononvirta
# 4 Oiva Ristimäki
# 6 Lukas Brenner
# 9 Antti Mäkelä
# 10 Matti Turtola
# 12 Jan Varho
# 14 Kalle Knaapi
# 16 Paavo Heimonen
# 19 Leo Brenner
# 21 Antti Koskenniemi
# 22 Kari Paara
# 27 Anssi Ollilainen
# 28 Oskari Jaakkola
# 29 Johan Pensar
# 31 Jonne Ynnilä

Player statistics:


min 29 Maali Johan Pensar (KuuLa)
min 45 Maali Johan Pensar (KuuLa)
min 50 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 53 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 83 Maali Leo Brenner (KuuLa)
min 90 Maali Leo Brenner (KuuLa)

Kesä 2014 - Kutonen lohko 1

KuuLa - FC Dynamo (6 - 0)

June 16, 2014 kl 19.15

#1 Game report:

November 9, 2014 kl 11.37

Kuula – FC Dynamo 6-0


16.06.204


Lähtökohdat kevätkauden päätösotteluun olivat hyvät. Aurinko paistoi Kupittaa viiden tekonurmelle puolipilviseltä taivaalta ja Kuula oli saanut vakaan miehistön otteluun. Voitto tästä ja ansaittu kesälaidun kutsuisi.


1. puoliaika


Peli alkoi Kuulan osalta hieman hermostuneesti. Kuula oli selvästi parempi joukkue ja onnistui pitämään palloa vastustajaa enemmän mutta samaan aikaan helpotkin syötöt tuntuivat karkailevan liian usein omien pelaajien ulottumattomiin. Tästä huolimatta Dynamokaan ei onneksi onnistunut rakentamaan erityisen vaarallisia tilanteita, kiitos suureksi osin lohkon parhaan puolustulinjan ja peliä maalista ohjanneen Anssin. Pelin edetessä kapteeni Lukas ja pelaajavalmentaja Matti vetivät Kuulan takaisin omalle tasolleen huudoillaan ja omilla esimerkeillään. 27. minuutilla Johan pääsikin näyttämään ominaisintaan osaamistaan kun hän käytännössä juoksi vastustajan yllätetyn puolustuslinjan ohi ja sijoitti pallon viileästi maalivahdin taakse maaliverkkoon. Vanhana pelimiehenä Johan odotteli että vastustaja unohtaisi hänen juoksuvoimansa ja ratkaisevalla hetkellä iski jälleen. Vaarattoman oloinen kimmokepallo kohti vastustajan tyhjää kenttäpuoliskoa, silmänräpäys, Johan on pallossa kiinni ennen puolustajia ja vastaan tullutta maalivahtia ja pallo maalissa. Dynamon kannalta masentavasti 45. minuutilla, juuri ennen vihellystä.


2. puoliaika


Pahin hermostuneisuus oli saatu tähän mennessä kitkettyä Kuulan pelistä ja toinen puoliaika alkoikin sen mukaisesti. Matti oli päättänyt viedä viimeisetkin luulot Dynamolta pois ja tykitti lamaisevasti kaksi maalia heti toisen puoliajan alkuun 50. ja 53. minuutilla. Tämän jälkeen peli etenikin suhteellisen eleettömästi Kuulan sievoisessa pallonhallinnassa. Ei Kuulankaan puolustulinja kuitenkaan toimettomana joutunut olemaan; Jonne oli jo aikaisemmassa tilanteessa satuttanut solisluunsa. Jonne jatkoi tyynesti kuitenkin peliään lähes loppuun asti kunnes Kuulan voitto oli jo sinettiä vaille valmis. Myöhemmin selvisi että hän oli pelannut puolet pelistä solisluu pois paikoiltaan.


Viimeisillä minuuteilla Leo taisi tajuta että Matti menee joukkueen sisäisessämaalipörssissä omia menojaan jollei Leo tekisi asialle jotain. Ja Leohan teki. Maalit 83. ja 90. minuutilla varmistivat Kuulalle 6-0 voiton ja hyvän fiiliksen kesätauolle ja syyskauden alkuun.


 

(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)