Kokoonpano:


# 1 Jaakko Koskenniemi
# 3 Juho Viononvirta
# 4 Oiva Ristimäki
# 6 Lukas Brenner
# 9 Antti Mäkelä
# 10 Matti Turtola
# 12 Jan Varho
# 14 Kalle Knaapi
# 16 Paavo Heimonen
# 18 Kim Nylund
# 19 Leo Brenner
# 21 Antti Koskenniemi
# 22 Kari Paara
# 23 Artem Vochev
# 30 Teemu Puodinketo
# 31 Jonne Ynnilä

Player statistics:


min 14 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 24 Maali Paavo Heimonen (KuuLa)
min 37 Maali Oiva Ristimäki (KuuLa)
min 51 Varoitus Antti Mäkelä (KuuLa)
min 58 Varoitus Matti Turtola (KuuLa)
min 80 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 87 Maali Leo Brenner (KuuLa)

Kesä 2014 - Kutonen lohko 1

KuuLa - TPK 3 (5 - 2)

April 29, 2014 kl 17.45

#1 Game report:

June 26, 2014 kl 00.01

29.4.2014


Kuula-TPK3, 5-2 (3-2)


Lähtökohdat


Kauan odotettu Kuulan kausi 2014 6. divarissa pyörähti viimeinkin käyntiin, kun vappu on jo aivan nurkan takana. Kauteen on jo kuukausien ajan valmistauduttu huolella; tekniikkaa ja peruskuntoa on ylläpidetty Varissuon futsalvuoroilla, fyysistä kestävyyttä kauden alla on taas haettu Kuuvuoren lenkki- ja rapputreeneistä. Ennen sarjan alkua Kuula pelasi ystävyysottelun Helsinkiläistä KPR:ää vastaan (2-2), sekä voitti TuWen järjestämän neljän ottelun kevätturnauksen. Hyvin sujuneen harjoituskauden jälkeen odotukset ovat luonnollisesti korkealla. Kauden 2014 päätavoitteena onkin pidettävä nousua 5. divariin. Odotuksia nostaa entisestään se, että Kuula on saanut kovan luokan uusia pelaajia. Juonikkaat Koskenniemen veljekset Jaakko ja Antti liittyivät vahvuuteen jo syyskauden loppupuolella. Kevätkaudella mukaan ovat liittyneet kovat ja varmat Oskari J. ja Anssi O., sekä häikäisevästä tekniikastaan tunnettu Oiva R. Kaikki tulokkaat ovat jo nyt näyttäneet olevansa todellisia vahvistuksia!


1. puoliaika


Kauden avausmatsi pelattiin Pansion hiekalla. Vastaan asettui nuoruuden intoa uhkuva TPK3. Peli alkoi Kuulan osalta hieman hermostuneesti; pallo pomppi ja poltteli jaloissa. TPK pääsikin iskemään avausmaalin jo 8. minuutilla kulmapotkusta. Sinisten taitopeluri Pettersson pääsi karkaamaan Lukaksen kynsistä ja ohjaamaan keskityksen kenties Maradonamaisesti kädellään kohti Jaakon vartioimaa maalia. Jaakko sai pallon osittain haltuunsa, mutta se kimposi kuitenkin onnekkaasti maaliin.


Kuula sisuuntui tästä, ja hallitsikin seuraavia pelitapahtumia. Matti tasoitti pelin 14. minuutilla, kun pallo kimposi hänelle Paavon lauottua ensin komeasti tolppaan. Paavo oli isossa roolissa seuraavassakin maalissa, kun hän keskityksestä otti pallon komeasti haltuun ja nosti sen maalivahdin yli. TPK tasoitti pelin kuitenkin nopeasti Paavon johtomaalin jälkeen. TPK:n taituri Pettersson laukoi vapaapotkun komeasti n. 20 metristä ulkosyrjällä muurin yli yläkulmaan. Jaakko oli hyvin vedossa mukana, mutta ei mahtanut komealle maalille yhtään mitään. Oiva vei mustavihreät uudelleen johtoon 37. minuutilla, laukoen onnistuneesti alakulmaan maalivahdista kimmonneen pallon. Näin tauolle päästiin Kuulan selkeässä hallinnassa ja ansaitussa 3-2 johdossa.


2. puoliaika


Toinen puoliaika alkoi jälleen hieman hermostuneesti, ja hallinta siirtyi vaivihkaa TPK:lle. Vastustaja ei kuitenkaan kyennyt luomaan erityisen vaarallisia tekopaikkoja, vaikka ajoittain peli pyöri Kuulan puolustusalueella. Sekavuutta kesti noin vartin, kunnes kotijoukkue pääsi jälleen määräämään pelin kulkua TPK:n väsyttyä. Vapauttavaa 4-2 maalia saatiin kuitenkin odottaa aina 80. minuutille saakka, jolloin Matin komea kuljetus harhautuksineen huipentui tarkkaan laukaukseen ohi TPK:n maalia vartioineen veskarin. Vielä muutama minuutti ennen loppua Leo pääsi pitkän spurtin päätteeksi tuikkaamaan pallon maaliin. Vapauttavan syötön antoi kymppipaidalla pelannut Matti. Maali palautti Leon itseluottamuksen, joka kenties oli ehtinyt lopahtaa muutaman tuhlatun paikan jälkeen.


Vaikka nuori TPK pitikin palloa paljon, oli peli lähes poikkeuksetta Kuulan hallinnassa. Maalien lisäksi TPK:lla ei ollut maalipaikkoja, pois lukien kaksi kevyttä kaukolaukausta. Positiivista Kuulalle oli maalihanojen aukeaminen ja erityisesti Oivan maali heti ensimmäisessä pelissään. Puolustuskin toimi tuttuun tapaan varmasti (vaikkakin Jonne ei ottelun jälkeen muistanut matsista mitään, sillä hän kolautti päänsä yhteen TPK:n kapteenin kanssa toisella puoliajalla). Myös keskikentän pelin rakentaminen oli hyvällä mallilla.


 


Kokoonpano:


1 Koskenniemi Jaakko


3 Vuononvirta Juho


4 Ristimäki Oiva


6 Brenner Lukas


9 Mäkelä Antti


10 Turtola Matti


12 Varho Jan


14 Knaapi Kalle


16 Heimonen Paavo


18 Nylund Kim


19 Brenner Leo


21 Koskenniemi Antti


22 Paara Kari


23 Vochev Artem


30 Puodinketo Teemu


31 Ynnilä Jonne


Kuulan maalit:


Matti (14, 80), Paavo (24), Oiva (37), Leo (87)


Varoitukset:


Antti M (51), Matti (58)

(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)