Kokoonpano:


# 6 Lukas Brenner
# 9 Antti Mäkelä
# 10 Matti Turtola
# 12 Jan Varho
# 14 Kalle Knaapi
# 19 Leo Brenner
# 22 Kari Paara
# 23 Artem Vochev
# 28 Oskari Jaakkola
# 29 Johan Pensar

Player statistics:


min 23 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 25 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 40 Maali Johan Pensar (KuuLa)
min 65 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 84 Maali Matti Turtola (KuuLa)
min 86 Maali Kari Paara (KuuLa)
min 90 Maali Kari Paara (KuuLa)

Kesä 2014 - Kutonen lohko 1

PaiHa 3 - KuuLa (3 - 7)

June 8, 2014 kl 13.00

#1 Game report:

June 27, 2014 kl 02.08

PaiHa 3 - KuuLa, 7-3


8.6.2014


Lähtökohdat


Ennakkoon PaiHa 3 ei vaikuttanut kovin vaaralliselta vastustajalta, mutta ennakkoon tiedettyjen poissaolojen ja viimehetken sairastumisten vuoksi KuuLalähti Paimioon vain kymmenellä pelaajalla. Ottelua yritettiin siirtää muutamaa päiivää ennen, mutta PaiHa ymmärrettävästi halusi pelata kun sai hyvin pelaajia paikalle.


Kun KuuLalla ei tällä hetkellä varsinaista maalivahtia ole pelaavassa ringissä, kyseltiin halukkaita jo etukäteen. Kari erehtyi tarjoutumaan ja laitettiinkin ensimmäiseksi eräksi maaliin.


1. puoliaika


Pelin alku näytti synkältä, kun PaiHa sai puolustusvirheestä pallon maaliin jo kolmen minuutin pelin jälkeen. KuuLa kuitenkin paransi peliään ja hallitsi pelin kulkua suurimman osan puoliajasta hakien maalia. Parinkymmenen minuutin jälkeen hyvä pelaaminen palkittiin ja Matti sai laitettua pallon maaliin kahdesti parin minuutin sisällä.


Puoliajan loppupuolella Johan veti kovan kudin etunurkasta sisään ja KuuLa johti jo 1-3. Aivan viimeminuuteilla KuuLan peli oli sekaista, kun odotettiin jo tauolle pääasyä, mutta ilman lisämaaleja selvittiin.


2. puoliaika


Hyvin maalissa pelannut Kari pääatettiin kuitenkin vaihtaa toiseksi puoliajaksi kentälle, jotta hyökkäyksessä varmasti riittäisi voimia pelin loppuun asti. Maali vahdin hanskat sai pukea aiemmissakin peleissä tolppien välissä vieraillut Leo. Puoliajan ensimmäinen parikymmentä minuuttia oli hyvin KuuLan hallinnassa, mikä lopulta johti Matin kolmanteen, joukkueen neljänteen maaliin. Tätä ennen ehdittiin nähdä myös pelin ainoa varoitus, kun Johanilta vedettiin törkeästi jalat alta.


Ote kuitenkin herpaantui ja 70. peliminuutin molemmin puolin PaiHa onnistui allekirjoittaneenkin töpeksinnästä kahdesti maalinteossa, ja pääsi 3-4 takaa ajoasemaan. Tässä vaiheessa KuuLan yleinen väsymys yhden vajaalla suorassa auringonpaisteessa näkyi jo, ja pallo pomppi monella. Nähtiin useita pitkiä syöttöjä, joiden perään ei jaksettu lähteä.


Puoliajan lopulla Matti kuitenkin onnistui taas maalinteossa ja PaiHan pain ostus loppui kuin seinään. KuuLan peli vapautui selvästi ja syötöt alkoivat nap sua jalkoihin. Viimeisillä minuuteilla Kari sai pallon maaliin kahdesti, todistaen viimeistään nyt maalivahdin vaihdon onnistuneeksi.


Jan Varho, 12.6.2014

(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)