Kokoonpano:


# 1 Joonas Toskala
# 2 Johannes Koskenniemi
# 3 Staffan Dahlström
# 8 Antti Raaska
# 10 Severi Santavirta
# 10 Moritz Lang
# 12 Jan Varho
# 14 Eemi Varjonen
# 19 Leo Brenner
# 20 Jami Kivilä
# 22 Kari Paara
# 23 Antti Kolehmainen
# 26 Azaddin Sohrabi
# 30 Joel Isotahdon
# 31 Juha Lehtimäki

Player statistics:


min 40 Maali Staffan Dahlström (KuuLa)
min 42 Varoitus Leo Brenner (KuuLa)
min 62 Varoitus Eemi Varjonen (KuuLa)

Kesä 2018 - Nelonen lohko 2

KuuLa - Hot Lips (2 - 5)

May 20, 2018 kl 17.15 Parkki KHT

#1 Game report:

May 23, 2018 kl 12.40


KuuLa taipui Hot Lipsille Parkin sunnuntai illassa


 


Kuuvuoren Laakin kauden toinen kotiottelu pelattiin aurinkoisessa säässä Parkin viheriöllä ja vastassa FC Hot Lips. Molemmilla joukkueilla kausi oli alkanut kahdella tappiolla ja yhdellä voitolla, joten oletettavissa oli tasainen matsi.


KuuLa lähti otteluun pelaamaan omaan peliään, sekä tasapainoisen 90 minuuttisen, huolellista syöttöpeliä korostaen. Tällä kertaa oli jalkeilla jo lähes täysi vaihtopenkki ja avaus muodostui seuraavalla tavalla:


Toskala - Kivilä, Raaska, Lehtimäki, Varho – Dahlström, Sohrabi, Santavirta – Varjonen, Paara, Brenner


Ottelu alkoi tavalla, jollaista KuuLa ei olisi toivonut. Heti alkuun saimme kyllä oman prässin kautta pelattua Brennerin jalan vapaaksi, mutta laukaus meni ohi maalin.


Lähes välittömästi tämän jälkeen alkoi Lipsien Teemu Enqvistin show ja hän laittoi pallon maaliin 10 minuutin sisällä kolme kertaa ja päälle vielä 23 peliminuutilla Jan Lomski teki upean volleyn maalin ylänurkkaan ja peli oli 0-4. Vaikka taululla komeilivat kohtuu rumat lukemat heti pelin alkuun, ei ole KuuLan tapaista luovuttaa, joten hienosti kasasimme itsemme ja saimme kehitettyä ottelusta vielä kunnollisen.


Loppupuoliaika mentiin tasaisissa merkeissä, vaikka Lipsit ehkä hieman paremmille paikoille pääsivätkin. Aivan puoliajan lopussa Jan Varho hankkii loistavasti meille keskialueen vapaapotkun, jonka Leo Brenner toimitti maalille ja Juha Lehtimäki pääsi päineen väliin. Maalivahti torjuu, mutta sylkee pallon suoraan Staffan Dalhströmin jalkaan, jolla on helppo työ siirtää pallo yläkulmaan. Näin puoliajalle siirryttiin 1-4 lukemissa.


Toiselle puoliajalle KuuLalaiset päättivät, että pelataan vain täysillä ja katsotaan mihin se riittää. Lisäksi tehtiin 4 pelaajavaihtoa. Varho vaihtui maalintekijä veikkauksissa korkealle sijoittuneeseen Kolehmaiseen, Sohrabi Langiin, Brenner Koskenniemeen ja Paara Isotahdon vaihtoivat vielä keskenään.


Toinen puoliaika oli erittäin tasaista pelaamista ja molemmilla oli paikkansa tehdä maaleja. Pelin 69. peliminuutilla Eemi Varjonen pääsi Joonas Toskalan pitkästä pallosta ajamaan laitaa pitkin kohti maalia. Päätyviivalta keskitys takaviistoon, jonka Lipsien puolustaja tökkäsi omaan maaliin.


Maalin jälkeen KuuLa sai vahvemman otteen pelistä ja sai paremmat maalipaikat, mutta parhaat maalipaikat siunaantuivat Kolehmaiselle sekä Santavirralle, mutta valitettavasti laukaukset suuntautuivat niukasti ohi maalin.


86:lla peliminuutilla Lipsit ratkaisivat pelin. Hyvä kulma etutolpalle, josta Lips legenda Jaakko Utriainen jatkoi pallon päällään maaliin ja samalla pelin pakettiin.


Kiitos kannattajille hyvästä kannustuksesta ja kiitos Hot Lipsille hyvästä vastuksesta.


Seuraavana KuuLa suuntaa vieraspeliin Parkille lauantaina 26.5 klo 14.15 jossa vastaan asettuu Magen AK.


(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)