Kokoonpano:


# 4 Oiva Ristimäki
# 6 Lukas Brenner
# 9 Antti Mäkelä
# 10 Matti Turtola
# 12 Jan Varho
# 14 Kalle Knaapi
# 16 Paavo Heimonen
# 18 Kim Nylund
# 19 Leo Brenner
# 21 Antti Koskenniemi
# 22 Kari Paara
# 27 Anssi Ollilainen
# 28 Oskari Jaakkola
# 31 Jonne Ynnilä

Player statistics:


min 56 Maali Jonne Ynnilä (KuuLa)

Kesä 2014 - Kutonen lohko 1

AKT - KuuLa (1 - 1)

May 23, 2014 kl 18.00

#1 Game report:

June 27, 2014 kl 01.17

23.5.2014


AKT - Kuula, 1-1


Lähtökohdat


Raportointivelvollisuudesta ilmoitettiin rankasti jälkikäteen. Edellä mainitusta syystä sekä kuumuuden aiheuttamasta pään pehmenemisestä johtuen raporttia ei ole jaettu puoliaikoihin, kun en muista mitä tapahtui milläkin puoliajalla. Tekosyyt huonolle raportille on annettu, itse asiaan. Ottelu Raision poikia vastaan käytiin Raikulan nurmistadionilla elohopean hipoessa hellelukemia. Nimenhuuto näytti yhtä vaihtomiestä ja nollaa maalivahtia. Vastustaja oli saanut houkuteltua paikalle 7 vaihtomiestä ja muutamia kannattajiakin. Lähtökohdat olisivat voineet olla siis paremmatkin.


Lähtökohdista huolimatta Kuula lähti hakemaan voittoa, onhan joukkue täynnä kovakuntoisia atleetteja. Lisäksi kapteenimme osoitti arvonsa mukaisesti vastuullisuutta ja erinomaista ennakointikykyä tuoden paikalle ämpärillisen vettä päälle kaadettavaksi ja hellettä helpottamaan!


Myös Artem osoitti joukkuepelaajan mallia ja asettui maalinsuulle ensimmäiseksi puoliajaksi. Taktiikaksi sovittiin, että ei juosta itseämme hengiltä heti alkuun, koko peli pitää jaksaa.


I puoliaika


No kokeillaan nyt kumminkin. Peli lähti käytiin Kuulan kannalta mukavasti, vaikka pelaajapuutteen takia muutamat joutuivatkin heille oudoille pelipaikoille. Palloa saatiin kuitenkin toimitettua hyvin vastustajan maalille. Vastustaja tuli todella kovaa tilanteisiin ja vapareita puhallettiin paljon. Tästä seurasi molemminpuolista mussutusta. Oudot pelipaikat näkyivät ehkä puolustustilanteissa ja AKT saikin maalin pelin 27. minuutilla. Tilanne kuitenkin nollattiin ilmeisen nopeasti, koska en muista siitä mitään. Lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty. 


II puoliaika


Vaihtomiesten puutteen vuoksi jälkimmäiselle puoliajalle haettiin lisää juoksuvoimaa vaihtamalla maalivahti kentälle. Veskarivuoron sai tällä kertaa Lukas.


Kuulalla ei ollut suurta hätää missään vaiheessa ensimmäistä puoliaikaa ja toiselle puoliajalle lähdettiin hyvällä asenteella. Kuula saikin ensimmäisen vartin ajalla kovan paineen vastustajan maalille ja tämän seurauksena muun muassa useita perättäisiä kulmia. Maali roikkui ilmassa lisäten Kuulan taistelutahtoa.


56. minuutilla oli jälleen kulmapotkun aika. Tällä kertaa Jonne päätti kokeilla viimeistelyä jalalla ja pallo painuikin vastustamattomasti verkon perille. Komea ja ansaittu tasoitus! Tämän jälkeen oli vielä loistavia maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu.


Kuulan rynnistyksen jälkeen pallokontrolli alkoi siirtyä vastustajalle ja he loivatkin useita vaarallisia maalipaikkoja. Kuulan saadessa pallon sorruttiin liian vaikeisiin syöttöihin. Tämä johtui varmasti väsymyksestä haastavissa olosuhteissa. Takaiskuilta kuitenkin vältyttiin ja näin pisteet jaettiin. Oikeutettu tulos.


Pros and cons


+ vahva peli puoliaikojen alussa, vastustaja oli helisemässä erityisesti toisella puoliajalla


+ maalipaikkojen runsaus


+ hyvä taistelutahto, vastustaja ei saanut hyödynnettyä juoksuvoimaansa


- ajoittain liian vaikeat syötöt, pitäisi olla malttia syöttää tarvittaessa myös alaspäin ja rakentaa uudelleen


- vaikka maalivahdit pelasivat loistavasti, tarvitaan Kuulaan selkeä maalivahti, jotta uhrauksilta pelikentältä vältyttäisiin


Kokoonpano


4 Ristimäki Oiva


6 Brenner Lukas


9 Antti Mäkelä


10 Turtola Matti


12 Varho Jan


14 Knaapi Kalle


16 Heimonen Paavo


18 Nylund Kim


19 Brenner Leo


21 Koskenniemi Antti


22 Paara Kari


23 Vochev Artem


27 Ollilainen Anssi


28 Jaakkola Oskari


31 Ynnilä Jonne

(Log in to write a game report on this game)


Comment: (show form)