Kuuvuoren Laaki
Instagram kuva: NIILO SALO

NIILO SALO

NIILO SALO

Nokian Palloseuran kasvatti, Niilo Salo on KuuLan uusin hankinta! Niilo siirtyy KuuLaan Pirkkalan Jalkapalloklubista.

Salo on motivoitunut ja odottaa tosipelien alkamista. "On ollut mukava pelata jalkapalloa pitkästä aikaa hyvässä ja laadukkaassa seurassa. Motivoiva treeniympäristö on ruokkinut innostusta pelaamaan. En malta odottaa kauden alkua."

Niilo on pallovarma keskikenttäpelaaja. "Viihdyn keskikentällä ja pallon kanssa. Tuon kentälle ääntä ja energiaa. Pyrin olemaan mahdollisimman sytyttävä pelaaja kentällä."

TERVETULOA NIILO! 💚🖤
Instagram kuva: KuuLa/2:n talvikausi tuli tiensä päähän, kun viimeisessä harjoituspelissä vastaan asettui FC Inter 3.

KuuLa/2:n talvikausi tuli tiensä päähän, kun viimeisessä harjoituspelissä vastaan asettui FC Inter 3.

KuuLa/2:n talvikausi tuli tiensä päähän, kun viimeisessä harjoituspelissä vastaan asettui FC Inter 3.

Ottelu päättyi 2-3 (2-1) Interille. Inter siirtyi pelin alussa johtoon tarkalla sijoituksella alakulmaan. KuuLa kuitenkin esitti koko treenikauden raikkainta hyökkäspeliä ja käänsi nopeasti tilanteeksi 2-1. Ensin hienon hyökkäyksen päätteeksi Joona siirsi pallon maaliin. Eikä kauaa edellisestä, kun riiston jälkeen tryoutilla ollut Zakarias painoi pallon vastustattamattomasti verkon perukoille. Loppu puoliaika oli tasaista vääntämistä kummassakin päässä. Toisen puoliajan alussa Inter sai oman hetkensä ja käytti sen hyväksi tekemällä kaksi huikeaa kaukolaukaus maalia. KuuLa pääsi tämän jälkeen takaisin mukaan peliin ja sai tuotettua maalipaikkoja. Maaliin asti palloa ei kuitenkaan enää saatu.

Ensimmäisen puoliajan maalissa ja toisen kentällä pelannut Kari Paara kommentoi ottelua:
"Pelasimme yllättävän ehjän pelin, vaikka ryhmitys oli taas täysin erilainen kuin aiemmissa harjoitusotteluissa. Mukana oli esimerkiksi neljä joukkueelle täysin tuntematonta tryout-pelaajaa, jotka suorituivat erinomaisesti. Ottelu oli tasainen vääntö oletusti sarjan kovinta vastustajaa vastaan. Tunnelma oli positiivinen ja tähän oli mukava päättää harjoituskausi. Olemme pelillisesti hyvässä tilanteessa, vaikka miehet ympärillä vaihtuvat, niin joukkueella on kuitenkin valmius suoriutua viikosta toiseen yhteisen identiteetin ansiosta."

Päävalmentaja Antti Punavaara kommentoi ottelua näin: "Ottelu oli tasainen vääntö yhtä tulevan kauden päävastustajaamme vastaan. Olen pääpiirteittäin tyytyväinen miten ottelumme meni, sillä ryhmämme sisälsi paljon testipelaajia, jolloin yhteiset kokemukset kentältä olivat paikoin vähäiset. Testipelaajat suoriutuivat omasta leiviskästään hyvin. Ottelu toi parannuksia moniin vielä vaiheessa oleviin pelin seikkoihin ja antoi selvät vastaukset joukkueelle siitä mitä pitää vielä parantaa."

Kaikkinensa tästä on hyvä lähteä viimeiseen viikkoon ennen sarjakauden alkua. Kauden avausottelu pelataan 26.4. Raision Kerttulassa, kun vastaan asettuu RaiFu 3. Ensi viikollakin KuuLa on kuitenkin tulessa, kun edustusjoukkue lähtee Jomala IK:n vieraaksi.
Instagram kuva: RAPORTTI

RAPORTTI

RAPORTTI

Kuuvuoren Laakin edustusjoukkueen kausi Vitosessa sai tuloksen valossa mainion alun, kun ÅIFK/2 kaatui lukemin 5–1 (1–1). Suurista lukemista huolimatta voitto ei tullut helpolla, ja vihreämustien tietä voittoon siloiteltiin hiukan vastustajankin toimesta punaisen kortin ja oman maalin muodossa. Oma pelikin takkuili melkoisesti etenkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Se tärkein, eli kolme sarjapistettä jäi kuitenkin plakkariin – muusta ei lopulta pelata. Kaksi maalia KuuLa:lle iskenyt Matti Turtola kommentoi ottelua:

”Oli hienoa avata kausi Yläkentällä kannattajien edessä voitolla, mutta pelillisesti jäi varmaan kaikille kuulalaisille hieman hampaankoloon omasta esityksestä. Vastustajan virheiden kautta pääsimme paremmin peliin mukaan toisella puoliskolla ja sen jälkeen hyödynsimme vahvuuksiamme, jolloin pallo alkoi liikkua sujuvammin ja prässipelaaminen eliminoi vastustajan eväät.”

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä. KuuLa pääsi johtoon, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Ville Viitaharju pääsi iskemään pallon verkkoon. ÅIFK/2 tasoitti vain hetkeä myöhemmin. Vastustajan pelaajan aivan puoliajan lopussa ottama punainen kortti kahdesta keltaisesta avitti selvästi KuuLa:n toista puoliaikaa. Johto-osuma saatiin, kun KuuLa:n sivuvapari puskettiin epäonnisesti omaan maaliin. Tämän jälkeen KuuLa:n peli vapautui ja kentälle alkoi avatua tiloja, ja peliväline löysi tiensä verkkoon vielä kolmesti. KuuLa hyödynsi miesylivoimaansa myös erikoistilanteiden osalta, jotka Turtola nostaakin esille.

”Positiivista oli erikoistilanteet, joista syntyi tänään neljä maalia. Topiakselle 👌🏻👌🏻 millintarkoista kulmapotkuista.”

Päävalmentaja Kalle Knaapin mielestä vaikean avausottelun anti ei olisi voinut olla KuuLa:lle parempi.

”Ottelu oli odotetusti vaikea, kuten ensimmäiset kierrokset tavallisestikin. On vaikea kuvitella parempaa avausottelun käsikirjoitusta, toisaalta saimme ne pisteet mitä halusimme ja ansaitsimme, mutta samalla saimme paljon hyvää oppia mitä kaikkea meidän pitää tehdä paremmin. Vastustajat tuskin jatkossakaan kantavat meille voittoja tarjottimella, keinot pitää vaan kaivaa jostakin. Tästä on hyvä jatkaa”, Knaapi kiteyttää.
Instagram kuva: OTTELUENNAKKO

OTTELUENNAKKO

OTTELUENNAKKO

KuuLa:n edustusjoukkue aloittaa taipaleensa Länsi-Suomen Vitosessa kauden 2024 osalta, kun vastustajaksi Yläkentälle saapuu nousijajoukkue ÅIFK/2. KuuLa on valmistautunut alkavaan kauteen huhkien läpi pitkän talven ja sarjapelejä odotellaan jo vesi kielellä. Vihreämustien tuore keskikenttävahvistus Noel Virta odottaakin joukkuetovereiltaan teräviä otteita, ja sarjapisteet nimenomaan monikossa ovat kiikarissa:

”Pre season on ollut pitkä, joten mahtavaa, että saadaan vihdoin avattua sarjakausi. Ottelulta odotan vahvaa suorittamista joka jätkältä ja tottakai 3 pistettä. Jokainen tietää, että pelissä on panosta, joten asenne pitää olla kunnossa, eikä vastustajalle voi antaa yhtään siimaa.”

ÅIFK/2 on KuuLa:lle melko uusi tuttavuus. Hiukan osviittaa vastustajan pelistä on kuitenkin saatu, kun turkulaisen alasarjajalkapallon puskaradio on kielinyt vastustajan treenimatsien tuloksista. Tiedossa on myös, että joukkue antoi Suomen Cupissa JyTy:lle kovan haasteen. ÅIFK/2 on siis pelannut varsin tasaisia otteluita Vitosen joukkueita vastaan, joten KuuLa saa toden teolla laittaa nappulakenkää toisen eteen sarjapisteitä saadakseen. Päävalmentaja Kalle Knaapin mukaan KuuLa on haasteeseen valmis.

”Sarja-avaus on aina vuoden odotetuimpia päiviä. Olemme tehneet paljon töitä ja meillä on hyvä joukkue. Olemme valmiina, eikä avauskierrosten esityksiä tulla selittelemään sillä, että kausi vasta nuori. Pelaamisen pitää kyllä kehittyä kauden aikanakin eteenpäin, mutta viime kauden päätöksestä on puoli vuotta, jos siinä ajassa ei ehditä avauskierrokselle valmistautua kunnolla niin peiliin voi katsella”, Knaapi kuvailee.

Viime viikonlopun hienosti sujuneen treenimatsiturnauksen myötä on hyvä lähteä sarjakauteen. Voittoa lähdetään tietysti hakemaan, mutta vastustajalla on tähän kuitenkin sanansa sanottavana.

Tervetuloa lauantaina Yläkentälle seuraamaan avauskierrosta!
Instagram kuva: NIKI JAUNILA

NIKI JAUNILA

NIKI JAUNILA

Niki liittyy KuuLaan Lohjan Pallosta, joka on Nikin kasvattajaseura.
Jaunilan liittyminen KuuLaan tapahtui nopeasti. "Ainakin kova tekemisen meininki on näkynyt jo ensimmäisistä treeneistä saakka ja niistä on jäänyt itselleni tosi hyvä fiilis. Valmennus myös on todella pätevä. Parin ensimmäisen tryout treenien tiesin että haluan liittyä Kuulaan!"

Niki on kova tekemään työtä kentällä. "Pelaajana sanoisin olevani ahkera ja vahva juoksemaan."

TERVETULOA NIKI! 💚🖤